Var med!

Vår hemsida ger uppdaterad information om vår verksamhet. Utöver hemsidan har språkhistoriska nätverket ytterligare två kanaler för att kommunicera med sina medlemmar.

Mejllista

Språkhistoriska nätverket har en automatiserad mejllista för medlemmar. April 2014 hade listan upp till 124 prenumeranter! Vi använder mejllistan som vårt främsta sätt att kommunicera med våra medlemmar, till exempel om nya aktiviteter. Även du kan använda mejllistan för att kontakta andra medlemmar i nätverket på ett enkelt och smidigt sätt. Skicka ett mejl till sprakhist@listserv.gu.se så vidarebefordras det automatiskt till listans prenumeranter. Använd gärna listan för att sprida information om språkhistorisk utbildning och forskning, t.ex. inbjudningar till kommande konferenser, länkar till nya kurser, relevanta jobbannonser, mm. Du kan prenumerera via mejllistans hemsida https://listserv.gu.se/sympa/info/sprakhist. Via samma sida kan du även ändra dina uppgifter eller avregistrera dig.

Facebookgrupp

Språkhistoriska nätverket har utöver en mejllista även en diskussionsgrupp på Facebook, se https://www.facebook.com/groups/sprakhist. I april 2014 har gruppen 34 medlemmar. Använd gärna gruppen för att sprida information om språkhistoriska initiativ i Norden eller för att dela tankar kring språkhistoria och språkförändring. Vi är medvetna om att inte alla medlemmar i nätverket använder Facebook eller vill använda det för professionella ändamål. Vi vill därför betona att gruppen främst är tänkt som en informell digital mötesplats för medlemmar i nätverket. All väsentlig kommunikation kommer att ske via vår hemsida och mejllistan.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s