Anmälan till mötet i Umeå, hotellbokning

Nu är det snart dags för det språkhistoriska nätverksmötet i Umeå den 23–24 oktober. För att underlätta planeringen (lokaler, lunchbrickor, fika, m.m.) vore vi tacksamma om ni kunde anmäla ert deltagande senast den 17 september via epost till Bettina Jobin (bettina.jobin@tyska.umu.se).

Passa samtidigt gärna på att boka hotell redan nu — Umeå är ju kulturhuvudstad hela 2014 vilket gör att det ibland kan vara svårt att få hotellrum om man är sent ute. Vi rekommenderar något av följande hotell, som båda är centralt belägna. Båda hotellen erbjuder statligt avtalspris för statligt anställda.

Hotell Scandic Plaza http://www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Umea/Scandic-Plaza-Umea/

Hotell Winn https://www.nordicchoicehotels.se/comfort/comfort-hotel-winn/

Det finns också fortfarande plats för korta presentationer av aktuella projekt både på torsdagen och fredagen: vi tar tacksamt emot era förslag!

Välkomna till Umeå, önskar organisationsgruppen

genom Per Ambrosiani

Annonser